Blogging

Inden jeg startede denne blog har jeg jo længe fulgt med på andres. Det er afstressende for mig at sidde med Ipad’en eller computeren og skimme min RSS-reader. Jeg følger efterhånden mange forskellige. Både udenlandske men flest danske blogs, så der er altid flere indlæg som jeg lige kan underholde mig med. Underholde er måske et forkert ord, for jeg mener helt sikkert også at jeg lærer noget ved det. Det er ikke tomme kalorier.

Nogle mener jo at bloggere blot er mennesker som gerne vil have meget opmærksomhed. Lidt ligesom realitystjerner osv. Det er bestemt ikke rigtigt. Hånden på hjertet så betyder det selvfølgelig noget hvis andre mennesker vil følge din blog og læse det som du skriver. Ellers kunne man jo bare skrive i en notesbog som efterfølgende bliver lagt ned i natskuffen. Når jeg skriver noget herinde så har jeg jo et ønske om at andre læser det og dermed får man noget opmærksomhed. Men hvad er der egentlig galt i det? Hvis jeg kan skrive noget som andre syntes er sjovt eller spændende, så er det vel godt. Vi kan jo lærer meget af andre menneskers oplevelser og erfaringer.

Derudover har jeg jo også en overbevisning om at blogging kan skærpe ens iagttagelsesevne og gøre dig bedre til at formidle en tekst.

Som en afslutning på dette indlæg vil jeg lige komme med nogle anbefalinger af andre blogs og det er i uvilkårlig rækkefølge:

http://miriamsblok.dk
Miriam skriver blandt andet om singelivets glæder og sorger. Vi kommer også engang imellem med på dates.
Desuden så har hun nogle tilbagevendende indlæg hvor hun sammenligner sig selv med Bridget Jones. Dem skal man virkelig unde sig selv at læse.

http://kevinangelsoe.dk
Kevin er en ung mand i 20’erne som jeg først er begyndt at følge her for nylig. Han er faktisk også en af de eneste af mit eget køn som jeg læser. Ellers er det primært kvinder.
Kevin studerer og så er han meget interesseret i foto. En interesse som jeg deler med ham.
Kan godt selv spejle mig i nogle af de ting han oplever.

http://www.slagtenhelligko.dk
Liselotte som driver denne blog var en af de første bloggere som jeg begyndte at følge.
Hun er illustrator og tegnesprogstolk og bor i den lille by Gug udenfor Ålborg. Hun skriver helt fantastisk og får alting til at virke nærværende og interesant. Hendes kreative evner skinner også tydeligt igennem på layoutet af hendes blog.

http://twinpeaks.dk
Mette Marie Lei Lange er også en af de nyeste som jeg er begyndt at følge. Jeg fandt bloggen ved et tilfælde og jeg tror det var i forbindelse med at jeg søgte på Jon Lange som er hendes mand. Men også en virkelig spændende blog om hverdagslivet med mand og børn. Hun skriver også på en sådan måde at jeg næsten får lyst til at få mine egne børn.

http://sneglcille.dk
Cecilie har podcasten Voksen ABC og det var derigennem jeg også fandt denne.
Igen en blog om mand og børn og hverdagslivet på godt og ondt. Så er hun lige flyttet fra København og i den forbindelse har hun delt hendes tanker og overvejelser på bloggen. Meget spændende læsning.

Jeg følger også andre, men det var lige disse som poppede frem da jeg sad og brainstormede. De er alle sammen gode på hver deres måde og jeg kan ikke fremhæve den ene fremfor den anden.

så er der selvfølgelig også de mere brancheorienterende. Jeg har nogle bestemte som jeg gerne læser for at holde mig up-to-date indenfor sociale medier, online markedsføring osv.