Hvad er planen?

For lidt over et år siden skrev jeg et indlæg her på bloggen omkring mine overvejelser med dette blog-projekt.

Nu hvor jeg igen igen har genstartet min blog, så er det måske på tide lige at sætte sig ned endnu engang og tænke det hele igennem.

Hvad vil jeg med denne blog?

Jeg har flere formål.
Men først og fremmest vil jeg gerne blive bedre til at reflekterer over min dagligdag. Jeg vil prøve at fange nogle af de ting jeg oplever og så få dem skrevet ned, idet jeg derved tror det lagrer sig bedre i min hjerne. Er det egentlig ikke også videnskabelig bevist at man husker bedre når man skriver det ned? Det mener jeg i hvertfald at have hørt.

Jeg er et meget tænksomt menneske og gør mig mange tanker om alt og ingenting. De tanker vil jeg også prøve at få frem via denne blog. Ikke fordi jeg tror det er nogle helt igennem brilliante og intelligente tanker som menneskeheden ikke må glip af, men for min egen skyld tror jeg bare nogle gange det vil være godt hvis jeg kunne få dem ud igennem mine fingre. Nogle vil måske mene det kan være helt terapeutisk.

Det var så de mere personlige overvejelser.

Jeg vil også gerne bruge denne blog som en slags formidling af de erfaringer jeg har gjort mig igennem de sidste 36 år. Både indenfor mit job i mediebranchen, mine interesser indenfor online marketing og ikke mindst som et menneske med en angstdiagnose. Det er alle sammen emner som optager mig meget og hvis jeg skulle have noget viden som kunne hjælpe andre mennesker indenfor dette, så vil jeg da helt klart gerne bruge denne blog som et talerør.

Jeg vil også lave anbefalinger af bøger, tv-serier, film osv.

Nu er der sikkert nogle kritiske stemmer som vil sige at man skal passe på med ikke at spænde for vidt og man skal begrænse sig indenfor nogle bestemte områder.
Men til dette, kan jeg blot sige én ting: Visse-vasse. Det er min blog og mig som bestemmer.

Så det vil blive en blandet landhandel med lidt for enhver smag. Jeg vil bestræbe mig på at opdaterer jævnligt, så der sker lidt hele tiden. Dog kender jeg også mig selv godt nok til at vide at der vil komme perioder hvor der pludselig ikke sker noget.

Nu er min kaffe blevet kold, så jeg stopper her. Vender dog løbende tilbage med flere tanker og overvejelser.