Lad mig præsenterer dig for min plante

Jeg vil gerne lige understrege én gang for alle. Jeg har ikke grønne fingre.
Jeg har haft ganske få planter i min lejlighed og de er alle sammen gået til. Jeg ved ikke hvad jeg gør forkert. Eller det vil sige at jeg ved egentlig godt hvad jeg gør forkert. Min hjerne glemmer at sende et signal til mine ben om at de skal bevæge sig ud i gangen efter en vandkande. Så de visner simpelthen.

Derfor har jeg egentlig længe kun haft kunstige planter som blot skal støves af engang imellem. Men for et par uger siden var jeg i Bilka og kom forbi denne helt specielle plante som populært sagt bliver kaldt for en “Bloggerplante”. Har aldrig forstået hvorfor den bliver kaldt dette, men efter at have set den live forstår jeg det pludselig. Den er jo meget dekorativ og bliver åbenbart ofte brugt når der skal tages billeder til blogs, deraf navnet og i youtube videoer.

Nu har jeg altså også en “blogger-plante” og den lever endnu. Blot den ikke står i direkte sollys og får lidt vand engang imellem.

Som bonusinfo kan jeg iøvrigt fortælle at plantens borgerlige navn er “Fingerphilodendron – Monstera deliciosa”.