Podcast – Nutidens radio

Podcast – Nutidens radio

Lytter du til Podcasts?
Under alle omstændigheder har du sikkert hørt ordet.
Det er et nyt medie som tordner frem i øjeblikket og som er blevet helt utrolig populær blandt alle aldersgrupper. I dag hører man ikke musik når man cykler og går en tur. Nej, idag hører mange podcasts. Jeg sammenligner det altid lidt med radioprogrammer. Men det gode er at nu kan alle blive værter på deres eget program og det kræver ikke meget andet udstyr end en mikrofon og en computer.

Jeg lytter selv meget til podcasts og elsker at blive inspireret af andre til nogle nye programmer.
Engang imellem får jeg dog ikke lyttet så meget som jeg gerne ville og når jeg så åbner min podcast-app næste gang, så pibler sveden frem på min pande i takt med at feedet bliver længere og længere. Men det gode er jo at at de aldrig forsvinder. Jeg kan altid gå tilbage og lytte til programmer som Digitale Tanker, Marketing Brief og Filmnørdens hjørne som alle er nogle jeg holder meget af.

I dette indlæg vil jeg gerne dele min samling med jer.
Jeg abonnerer efterhånden på mange og der kommer hele tiden nye til.
Som Apple fanboy bruger jeg naturligvis Apples Podcast app, men Android brugere kan skam også være med og så kan man selvfølgelig også lytte til dem på sin computer.
Jeg skylder lige at nævne at rækkefølgen er helt vilkårlig, så selvom en podcast står nederst på listen, så kan den stadig være lige så god som dem der står øverst:

Affiliate Buzz
Anders og Anders podcast
Antphilosophy podcast
Apropos
Danske Statsministre
Katrine & Maries Historiepodcast
Mindcast
Tårekanalen
Crash on my Couch
Matador med mere
S-Town
Criminal
Kældersnak
Voksenvenner
Den Sorte Boks
Content Marketing Liga podcast
BRO fm
Marketing Brief
Digitale Tanker
Her går det godt
Startup snakken
Dansk Film podcast
Flyverskjul
Plotcast
Dårligdommerne
Morten Resen – startup
Borgen unplugged
Politikens Poptillæg
Finnsk Terapi
Kongerækken
Techsistens
Han Duo
Help Marketing
Binge med Kasper og Frederik
Fabiola Share
Filmnørdens Hjørne
Fup i Farevandet
Elektronista
Online Markedsføring på Internettet

Pyha, det var en lang liste og den vil løbende blive opdateret.
Alle programmerne findes selvfølgelig i din foretrukne podcast-app.

God fornøjelse

P.S. Hov Hov, inden du smutter, så vil jeg også lige henlede opmærksomheden på et nyhedsbrev som jeg er faldet over. Det hedder “Podcasts & Podcasting” og bliver udgivet af Søren Hugger Møller aka @spiri på Twitter. Det er fyldt med god inspiration til spændende og sjove podcasts. Så fang Søren på Twitter og bliv tilmeldt. Det kommer i ikke til at fortryde.