Profil

Hvem er Torben Schmidt?

Jeg kan egentlig ikke lide det spørgsmål.
For hvordan kan man svare på det i korte sætninger uden at trætte læseren unødigt?

Jeg vil alligevel forsøge:

Jeg er født i 1982 på Vejle sygehus.
Jeg er opvokset i en mindre by mellem Vejle og Horsens som hedder Hedensted. Her har jeg boet altid undtagen et år hvor jeg boede i Vejle. Der skulle ligesom ske noget andet. Men så flyttede jeg alligevel tilbage igen.
Jeg har gennemgået de obligatoriske år i folkeskolen og har siden forsøgt at tage nogle forskellige erhvervuddannelser. To af dem måtte jeg desværre opgive pga. manglende læreplads. Men 3. gang er jo som bekendt lykkens gang og i 2006 blev jeg færdig som serviceassistent. Det har jeg dog ikke brugt til noget, idet jeg året efter begyndte på Hedensted Avis og her arbejder jeg stadig.

Jeg interesserer mig meget for politik og samfundsforhold. Mit politiske ståsted er til venstre for midten og har i mange år været medlem af Socialdemokratiet. I dag er jeg dog blot observant og prøver at forholde mig neutralt. Men jeg er stadig “rød” i hjertet og vil nok altid forsvare de røde partier.

Mit livssyn er nok også meget farvet af de ting jeg har oplevet igennem min opvækst hvor jeg har kæmpet med angst. En psykisk tilstand som desværre har plaget mig meget og som jeg stadig kæmper med.

Derudover tilbringer jeg rigtig mange timer foran skærmen. Ikke kun på jobbet, men også derhjemme hvor jeg følger med på de sociale medier. Især digital markedsføring har min store interesse, hvilket jeg også håber man vil kunne læse på min blog.

Når der er tid til det forsøger jeg at slappe af med en god bog og ellers er jeg også seriejunkie og sluger alle de tv-serier jeg kan komme afsted med.

Men det var lidt om mig selv.
Du er velkommen til at kontakte mig enten her på bloggen eller via de sociale medier.

Hvis du er interesseret i nogle flere korte facts, så kan du læse dette blogindlæg som jeg har lavet