Sommertid

Nu vil jeg gerne komme med en tilståelse og jeg ved godt at jeg med denne udmelding nok ikke vil vinde en popularitetskonkurrence her i Danmark.

– Jeg kan ikke lide sommeren

Uha, nu slap det ud. Tror dog ikke det kommer som en overraskelse for dem som kender mig.

Jeg har måske også sat det hele lidt på spidsen. For selvfølgelig er det rart når solen efter en lang og mørk vinter endelig bryder igennem og sender sine svage lyse stråler nedover folk og fæ. Når man kan sidde udenfor og mærke den spæde varme gennemstrømme sin vinterkolde krop.

Men når foråret bliver til sommer, så blir det gerne ulideligt varmt her i landet. Dog lige med undtagelse af sidste år hvor det regnede næsten hele tiden. Når varmen kommer snigende og får temperaturen til langsomt at stige op på den forkerte side af 25 grader, så lukker min krop ned. Jeg bliver mere doven end normalt og min hjerne begynder at sætte ud. Sveden klistrer til tøjet og jeg bliver bare mere og mere langsom.

Danskerne valfarter til stranden med deres picnickurve og strandlegetøj. Men hvad gør man når man egentlig ikke kan lide at være på stranden. Jeg er ikke en strandløve som elsker at smide tøjet så alle kan se min ikke-eksisterende sixpack. Jeg kan ikke svømme, så jeg er heller ikke så vild med at komme i vandet.

Så kan jeg jo blive hjemme i skyggen med en kold øl og en god bog. Det er som regel også der jeg ender. Men så kommer det næste problem. Luften bliver tyk og sort af tordenfluer som alle kæmper om at finde en ledig plet på min blege hud hvor de kan kravle frem og tilbage og hvepsene sværmer rundt om min øl så jeg er nødt til at skynde mig at drikke den.

Nej sommeren er bestemt ikke min ynglingstid på året.
Det er en årstid som skal overståes inden vi kan komme videre til efteråret.

Jaja, jeg startede jo med at sige at jeg ikke ville vinde en popularitetskonkurrence og jeg ved godt at jeg sikkert står næsten alene med denne holdning.

Dog mener jeg stadig den er lige så meget berettiget som så mange andre.

God sommer 🙂